måndag 23 juli 2012

Mitt första maraton och snart Asien

Mitt första maraton!

I lördags sprang jag Jubileumsmarathon Stockholm 1912–2012. Det gick på dagen 100 år efter det olympiska maratonloppet i Stockholm. Vad är ett bättre lopp än detta att ha som premiärmaratonlopp för min del?

Jag innan loppet.
Jag under loppet.
Jag efter loppet. Trött men glad!
Ända sedan i januari har jag tränat med målet 4:30 på maratonsträckan 42,2 km. Och det jag sprang på var...

...

4:20:22!

Jag är så otroligt nöjd! Jag sprang hela vägen, gick ingenting samt tog mig runt helt skadefri. Och på en bättre tid än förväntat. Det kan inte bli mycket bättre!

Och med det stora målet att ha genomfört maraton färdigt återstår bara en stor sak för 2012 för min del...

Utbytesstudier i Sydkorea

Att få åka på utbytesstudier till Sydkorea är också något jag har kämpat inför. Jag har pluggat som en tok för att få tillräckligt bra betyg för att kunna bli utvald till det allt mer populära Sydkorea. Och i februari fick jag beskedet att jag ska få åka dit!

Och tiden sedan februari har uppenbarligen gått fort. För om en vecka, på måndag, lämnar jag Sverige. Det känns verkligen inte ens som att jag ska åka iväg så långt och länge... Men kul kommer det att bli! Och mycket bloggande därifrån kommer att ske!

Jag, min bror samt en kompis från gymnasiet ska även turista lite i Asien i 4 veckor innan min termin i Sydkorea börjar. Men även det kommer jag att skriva mer om i senare inlägg. 

Nu är det dags att sova. En arbetsvecka återstår. 

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar