torsdag 2 augusti 2012

Peking: Internetcensur!

Hej där hemma,

Vi befinner oss i Peking just nu, och har det väldigt bra. Så ni behöver inte oroa er. Vi har ätit god mat, besökt coola ställen och träffat trevliga människor.

Jobbigt nog är dock många sidor i Kina blockade, inklusive Facebook, Blogger (där jag bloggar ifrån) samt Picasaweb (där jag hostar mina bilder). Detta gör att det är väldigt svårt att blogga. Eller snarare, omöjligt att lägga upp bilder eftersom det går för långsamt att ladda upp dem eftersom jag studsar min internettrafik via London.

På grund av detta kommer jag att vänta till vi åker till Hong Kong (som inte räknas till Mainland China (och därmed inte har internetcensuren)) innan jag lägger upp längre blogginlägg. Men det kommer ett eller två om Peking, så oroa er inte!

Ha det bra så länge!

/Osvald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar