söndag 15 december 2013

Bloggproblem och internetproblem

Hej,

Vi befinner oss i Copacabana i Bolivia just nu, men pga den dåliga internetuppkopplingen här har jag inte kunnat ladda upp några blogginlägg än. Bilder går inte att ladda upp, och längre blogginlägg verkar krångla också. Imorgon åker vi dock tillbaka till La Paz, och då blir det nog bättre. Jag har några blogginlägg förberedda så snart kommer det komma flera stycken!

Blogger (plattformen jag använder) funkar verkligen inte bra om man bara använder mobilen. Och speciellt inte när man har en dålig internetuppkoppling. Mobilappen är dålig och saknar massor av funktioner. WordPress är bättre har jag hört, men jag vill inte gärna byta nu mitt i. (Kanske det jag borde ha gjort tidigare dock...)

I övrigt är det bra med oss i alla fall! Vi äter god mat och njuter för fullt :)

Ha det bra!

2 kommentarer:

  1. Härligt. Vi väntar med spänning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sma kuststader i Bolivia ar inte direkt kanda for bra internetuppkopplingar... Manga andra saker ar bra dock!

      Radera