lördag 3 juli 2010

Stockholm: Officiellt on the road (train)!

Hej hej!

Då är jag äntligen på väg! Med mig på första delen av resan har jag tre av syskonen, Ragna, Sigrid och Tor. Vår nuvarande position är på ett tåg på väg mot Norrköping där vi senare blir upphämtade och körda till sommarstugan. I sommarstugan väntar några dagars badande och solande innan det bär av mot Europa för min del.

Internetkids och datorberoende som vi är var det första vi gjorde självklart att dra upp våra datorer. Lite lätt uppskrämd inser jag att batteriet på min dator är slut (bra förberedelse från min del där), men kära SJ har självklart försett tåget med eluttag. Tack SJ! Ibland gör ni faktiskt bra saker! Tack vare både mobilt bredband och internet köpt på tåget kan vi också vara uppkopplade som vanligt. Tur! Ett liv utan internet känns spontant jätteläskigt...Sigrid tittar på Six Feet Under (mycket bra serie!) och Tor är igång med pokerspelandet som vanligt! Kostnaden för tågresan är redan betalad innan vi ens har lämnat stationen ;)


Jag håller på och startar datorn för att se till att allting fungerar, vilket det faktiskt gör! Yay! Ragna ser på ET (koncentrerad eller sur?!) :D


Slutligen har vi här vår fina setup. Ingen annan i kupén har sina datorer uppe. Hur klarar sig folk undrar vi! Men det är väl inte konstigt att de är gråhåriga och ser trötta ut...

Det var allt för detta inlägg. Nästa gång kommer det säkert ett litet inlägg från stranden eller liknande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar